Hoelang duurt het vooraleer mijn website klaar is?

Wij hanteren een levertermijn van 14 werkdagen vanaf het moment dat we je content en voorschot ontvangen hebben. Heb je extra features en/of aanpassingen aangevraagd? Dan krijg je een aangepaste levertermijn bij je gratis offerte.

Wat als ik nog geen foto's of teksten heb?

Elke template bevat prachtige stockfoto’s die je bij gebrek aan eigen materiaal vrij mag gebruiken. Al zijn eigen foto’s natuurlijk altijd de beste optie om je te onderscheiden van de concurrentie!

Heb je geen teksten? Dan kan je bij Karibu Design terecht voor websiteteksten van absolute topkwaliteit! Klik hier voor meer info.

Kunnen jullie de lay-out van de template nog naar mijn smaak aanpassen?

De lay-out van de template blijft in principe onveranderd. We vullen de website in met jouw kleuren, lettertypes, foto’s en teksten. Wil je verdere aanpassingen aan de look van de website? Dan kan je dat steeds aangeven onder ‘Extra opmerkingen’ bij het samenstellen van je pack. Je krijgt dan bij de offerte een prijsvoorstel voor je gewenste aanpassingen.

Kan ik zelf aanpassingen uitvoeren op mijn website?

Jazeker! Onze templates zijn gebouwd met het WordPress-thema Divi. Eén van de vele voordelen van dit hoogstaande thema is het gebruiksgemak. Nadat je bent ingelogd (na afronding van je website krijg je een login) kan je via de handige drag-and-drop builder zelf live aanpassingen uitvoeren op je website. 

Op de website van Divi vind je een heleboel handleidingen waarmee je praktisch je hele website kan verbouwen. 

Klik hier om de handleidingen te bekijken

Kan ik zien hoeveel bezoekers mijn website heeft?

Ja, met de hulp van vernuftige metingssoftware. Google Analytics is de beste software om je websitestatistieken mee te meten. Om GA aan je website koppelen, kan je gebruik maken van een plugin. Dit is een soort extensie die je op je WordPress-website kan installeren. 

Klik hier voor het stappenplan om een plugin te installeren.

Wij raden Google Site Kit of MonsterInsights aan. Hiermee koppel je Google Analytics makkelijk aan je website zonder code of ingewikkelde instellingen. Bovendien zijn deze plugins gratis!

Mocht je hulp nodig hebben bij de installatie, kan je steeds beroep doen op ons.

Hoe houd ik mijn website up to date?

Het onderhoud van een WordPress-website is poepsimpel! Met enkele minuutjes onderhoudswerk per week houd je je website al gezond en snel. 

Klik hier voor ons handige onderhoudsschema met instructies.

Heb je geen tijd om dit zelf te doen? Dan kan je tijdens het samenstellen van je websitepack de optie ‘Maandelijks onderhoudspakket’ aanvinken. 

Kan ik ook video's afspelen op mijn website?

Met WordPress is het kinderspel om video’s op je website te laten afspelen. Omdat video’s best zware bestanden zijn, raden we je aan om ze te uploaden naar YouTube, Vimeo, Facebook of een ander platform om webruimte op je eigen website te besparen. 

Je kan je video dan via de link integreren op je website. Dit kan door de link rechtstreeks te plakken in een stukje tekst; WordPress maakt er automatisch een videoblok van. Wil je meer controle over hoe je video wordt getoond op je website? Dan kan je met de aanwezige drag-en-drop-builder een videomodule plaatsen. 

In deze handleiding van Divi (jouw WordPress-thema) leer je hoe je die module plaatst.